(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-3702151-5', 'notebookgsm.ro'); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview'); ga('require', 'ecommerce'); ga('send', { 'hitType': 'social', 'socialNetwork': 'facebook', 'socialAction': 'like', 'socialTarget': 'http://www.notebookgsm.ro', 'page': '/hu/Penzvisszafizetesi-garancia.html' });
Belépés
   
0 Termék
A hónap akciói

Rólunk mondták

Szuper cuccok, jo árak

György Réka

Minden termékünkhöz 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen, az otthonodban kitudod próbálni készülékeinket.

Nem kell sietned, és a vásárlást követően sem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy mégis jobb lett volna egy másik készüléket választanod. Nálunk nyugodtan leadhatod a rendelésed. Mi futárral eljuttatjuk a kiszemelt terméket.

A terméket, beüzemeled, és használod. Ha 8 napon belül meggondolod magad, mi szó nélkül visszavásároljuk Töled a terméket. A 8 nap a termék átvételétől kezdődik, és naptári napban értendő. Ilyen úgynevezett elállás esetén az áru visszaküldésének költségén kívül, semmilyen egyéb költség nem terhel.

Mi csupán 3 dolgot kérünk :

  • Természetesen a számlát (eredetiben) amelyet a termékhez mellékeltünk.

  • A terméket az eredeti csomagolásába, sértetlenül kell visszacsomagolnod, ezért  kérlek őrizd meg a csomagolást is a legjobb minőségben.

  • A visszaküldés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot a lap alján található elérhetőségeink egyikén.

Ezt megteheted e-mailben is, de használhatod a kapcsolat menüpont a kijelző jobb sarkán, de az is megfelel, ha telefonon jelzed nekünk visszaküldési igényed.

Amennyiben a terméket olyan állapotban küldöd vissza, hogy nem lehetséges új áruként ismét értékesíteni, fenntartjuk a jogot, hogy az eredeti állapot visszaállításának költségét (amennyiben ez lehetséges) felszámítsuk, vagy a használt áruként történő értékesítésből adódó árkülönbözetet levonjuk az eredeti árból, vagy az ügyfél kérésére és az ő költségére a terméket visszaküldjük. 

A vonatkozó szabályok szerint elállás esetén, (amiről most olvasol) 30 napon belül kell visszafizetnünk a vételárat, amelyet igyekszünk nem kihasználni, és mielőbb visszafizetni számodra a termék árát.

(Természetesen a nem rendeltetésszerű használattól bekövetkezett kár esetén a pénz-visszafizetési igényt nem lehet érvényesíteni.)

A pénzvisszafizetési garancia szolgáltatásunk nem vonatkozik az alábbi termékekre:

  • akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot

  • egyedi igények alapján összeállított számítógép konfigurációk

  • tartozékok, töltők, memóriakártyák, stb

  • PrePay feltöltőkártyák